Sporters

De voeten zijn- letterlijk -  de gangmakers bij het sporten, joggen en actief bewegen.

Zijn de voeten goed verzorgd en in perfecte conditie dan zijn sporters sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller.

Wie wil winnen, moet onderaan beginnen.

Ook voetverzorging wordt steeds meer gezien als het op peil houden van de conditie. Als u vaak sport, ontdekt u direct het verschil na een behandeling bij de pedicure. 


Drie maal je gewicht 
Juist sporters besteden veel aandacht aan hun algehele conditie, techniek, voeding, kleding en schoeisel. Ook een goede voetconditie begint mee te tellen. Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden de voeten extra belast. 

Bij een rondje hardlopen dragen de voeten drie maal het gewicht. Om blessures te voorkomen is het zaak dat voeten in goede conditie zijn en dat de juiste sportschoenen worden gedragen. De pedicure verzorgt de voeten en kan adviseren over de schoenkeuze. Dat kan een hoop leed voorkomen, zoals blauwe, ingroeiende of ingescheurde nagels, kloofvorming op de hielen, overmatig transpireren en blaren. 

Naast het verzorgen van uw voeten, verlossen wij u van ongemakken en helpen u in het voorkomen ervan. Aarzel niet en maak een afspraak!